Cu toate ca primavara este in mod normal anotimpul ideal pentru curatarea organismului, toamna este in egala masura o perioada propice pentru detoxifiere si tratamente anti aging. In timpul trecerii de la un anontimp la altul corpul doreste in mod natural sa atinga un echilibru si sa se curete de toxine.

Un detox de toamna poate sa va ajute in a va intari sistemul imunitar in fata racelilor sezoniere si de a fortifia corpul inainte de lunile reci care urmeaza. Va veti simti energizati, veti dormi mai bine, veti avea mai putine migrene si veti fi pregatiti sa infruntati frigul. Un argument in plus pentru a alege toamna pentru un detox sunt fructele si legumele de sezon.
O doza de mar, sfecla rosie si lamaie iti va asigura aportul zilnic necesar de vitamine, stimuland si intarind sistemul imunitar. Mai mult, proprietatile lor anti-congestive, antioxidante si antibacteriene stimuleaza apararea naturala a organismului si indeparteaza gripa si raceala. Iar alaturi de antioxidantii unici ai telinei apio si substantele nutritive ale patrunjelului, vei fi imbatabila in fata iernii! Si da, acest mix contine incredibil de putine calorii, ajuta la detoxifiere si contribuie la pierderea kilogramelor nedorite.

Mai mult schimbarea anotimpurilor este o oportunitate perfecta pentru a ne re-evalua obiceiurile si de a ne curata corpurile, locuintele si mintea. Alege o zi pe saptamana care sa fie dedicata sanatatii tale! In afara de un detox cu sucuri poti incerca in paralel un detox digital ( fara calculator, telefon si TV) pentru a petrece timp relaxandu-te singur sau cu familia.

Noi iti propunem sa incerci trei zile. Trei zile in care vei vedea pe propria piele beneficiile unui meniu cu sucuri Juiceit. Comanda un program de 3 zile si noi iti facem un CADOU O ZI DETOX. Foloseste codul DETOX si comanda aici https://www.juiceit.ro/detox. Oferta valabila in perioada 3- 15 Octombrie 2018.

Share: